ANKARA / ÇANKAYA - Nurten Uşan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: nurtenusanaihl

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen, öğrencilerin ilgi istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yetişmesini sağlamak, kişisel ve mesleki gelişimlerini destekleyerek yetkinlik ve özgüven kazanmalarını sağlamayı amaçlayan "Mesleki Yarışmalar" Nurten Uşan Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde gerçekleştirildi.

Kas

Nurten Uşan Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak ‘’Hz. Ömer’in mirası, Selahaddin Eyyubi’nin rüyası ve Sultan II. Abdülhamid’in davası olan kutsal mirasımız Kudüs’’ adlı program düzenlendi.

Programa Eğitimci, Tarihçi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Sayın Şemsettin Durmuş, Türk Kızılayı Mamak İlçe Şube Başkanı Sayın Miktat Genç, Diyanet Kadın Aile ve Gençlik Merkezinden Sayın Sema Bora ve Sayın Nilüfer Uzunöz,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

EUROPEAN LANGUAGE DAY (EDL) /AVRUPA DİL GÜNÜ

Avrupa’nın tamamında, Avrupa Konseyine üye 46 devlet tarafından temsil edilen 700 milyon Avrupalı hangi yaşta olursa olsun, ister okul içinde ister okul dışında daha fazla dil öğrenmeye teşvik edilmektedir.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü'nde öğretmen ve öğrencilerimizle Anıtkabir'i ziyaret ettik.